Yahya Kemal Beyatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://yahyakemalbeyatlimtal.meb.k12.tr
Adres : NECİP FAZIL MAHALLESİ SAİD HAVVA CAD. NO 49 59 SULTANBEYLİ
VİZYON : Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkabilmesi yolunda, uluslararası niteliklere sahip insan gücünün yetiştirilmesini sağlayarak mesleki ve teknik eğitim alanında önder bir kurumu olmaktır.
MİSYON : Okulumuzda eğitim - öğretim ve yönetime ilişkin işlemleri; Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri ile kalkınma planlarındaki politika ve hedeflere uygun olarak yürütmek, evrensel değerler doğrultusunda uluslararası mesleki niteliklere sahip insan gücünün yetiştirilmesini sağlamaktır.
BAŞARILAR : 1 MADALYA

Öğretim Şekli :TEKLİ
Saatler : SABAH 09:00 - 16:00
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : OKULUMUZA ULAŞIM TRABZON CADDESİ OTOBÜS DURAĞINDAN 5 DK YÜRÜME MESAFESİNDEDİR.OKULUMUZA 18Ü SULTANBEYLİ-ÜSKÜDAR,14KS SULTANBEYLİ-KOZYATAĞI,131 SULTANBEYLİ-ÜMRANİYE,132C SULTANBEYLİ-GÖLET-KARTAL,18K SULTANBEYLİ-KADIKÖY OTOBÜSLERİ İLE ULAŞILABİLİR.
Yerleşim Yeri : NECİP FAZIL MAHALLESİNDE
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 3 KM